Kovbojský víkend – neděle

Ráno nás opět probudily sluneční paprsky a modrá obloha. Představte si, že děti dopřály Krakonošovi klidnou noc, a proto jim za odměnu nachystal cestu za pokladem. Děti nadšeně vyrazily po vyznačené cestě a poklad se jim opravdu podařilo najít u chalupy Apalucha v pirátské lodi. Poklad jsme jim spravedlivě rozdělily ….nedivte se tedy, že mají plné batůžky:) Potom již rychle dobalit – doufáme, že najdete všechno, když ne, obraťte se na kamarády, my při balení poslouchaly pokyny vašich dětí:)

Oběd: květáková polévka, zapečené francouzské brambory

Výborným obědem jsme zakončili celý náš pobyt. Rozloučili jsme se s personálem, kterému tímto moc děkujeme za skvělý servis a zázemí a hlavně za milý a vstřícný přístup. A když už jsme u toho děkování, nemůžeme vynechat vás, rodiče, za to, jak jste děti připravili a vybavili nás bohatými výbornými zásobami. Nutno jmenovitě poděkovat rodičům Pošíkovým za milé překvapení v podobě nanuků pro všechny děti a bublinkové potěšení pro paní učitelky:) Dále děkujeme našim kuchařkám, které nás také dostatečně vybavily a také řidičům autobusu, kteří nás bezpečně dovezli tam i zpět. A také jsme měli vymodlené nádherné počasí…..k tomu jedna perlička: jen jsme sedli do autobusu na cestu domů, začalo pršet! Jako kdyby Krakonoš plakal, že odjíždíme….:) Pochvalu si zaslouží samozřejmě i vaše zlatíčka, která kovbojský víkend zvládla na jedničku.

Jedna malá prosba na závěr: věnujte svým dětem čas a nechte si od nich vyprávět zážitky a dojmy. Viděly jsme, že tablety, telefony a televizi k životu opravdu nepotřebují….

Krásný zbytek neděle všem!