Lyžařský kurz – pátek

Týden se překulil a lyžařský kurz je u konce. Dnes po příjezdu na hory si s námi sluníčko chvilku hrálo na schovávanou, ale protože „ten nahoře“ nás má rád, znovu, jako po celý týden, vykouklo z mraků a my opět zažili nádherný den. A teď nemyslím jen počasí, ale samozřejmě především zážitky na lyžích, zpestřené dnes karnevalovými kostýmy. Rodiče, jste šikovní, velká pochvala za opravdu nápadité, moc pěkné převleky, což jsme my jako „berušky“ náležitě ocenily.

Dost rodičů se dnes na poslední lyžování přijelo podívat, a tak na vlastní oči mohli vidět, jaké pokroky děti za ten týden udělaly. Pro nás bylo úžasné sledovat, jak se malí lyžaři krůček po krůčku zlepšovali, odbourávali strach, překonávali překážky a díky skvělým instruktorům se z celé naší party postupně stávají lyžaři!

Dnes nás sladkým dopingem zásobily maminky Leušky Jiranové, Vítka Hladíka, Aničky Mališkové a Ellinky Svatoňové a také taťka Michalky Pižlové.  Moc děkujeme.

Dále děkujeme všem rodičům za spolupráci během celého týdne, rodičům, kteří „se obětovali“ a dokonce si vzali dovolenou, aby nám mohli být nápomocni přímo na místě – velmi si toho vážíme! Další poděkování patří pánům řidičům, kteří nás bezpečně na hory vozili. A samozřejmě velké díky těm nejpovolanějším – skvělým instruktorům, kteří se po celý týden vašim dětem s velkou láskou, trpělivostí a milým přístupem věnovali.

Děti, pořádně si odpočiňte a pokud příští týden o jarních prázdninách pojedete někteří na hory, pochlubte se rodičům, co všechno jste se na lyžích naučily. Byly jste skvělé, šikovné a statečné, máte náš obdiv.

Příští rok na Kněžickém Vrchu se školičkou SkiLenka nashledanou!