Lyžařský kurz – čtvrtek

Když jsme dnes viděli zásoby od vás rodičů, ani jsme si nebyli jisti, zda vůbec jedeme za sportem:) Pěkně si nás rozmazlujete….a my vám za to moooc děkujeme, vůbec se nezlobíme!!!  Dokonce se už přiučily i ostatní 2 školky, Úlibice a Petrovice, a tak se o přestávce stoly prohýbaly:) Instruktoři po shlédnutí a ochutnávce tohoto „rautu“ nás opravdu milují a našim dětičkám dávají péči a lásku snad ještě větší:) Však jak se říká – s plným žaludkem jde vše mnohem lépe.

Dnes za dobrůtky z naší školky děkujeme mamince Míši Šmidrkala a Dianky Neklapilové.

I ve čtvrtek nás vítalo nádherné azurové počasí, připadáme si, jak v Alpách. Sluníčko nás dobíjí svou energií, ani se nám dnes nechtělo domů….Děti jezdí jako draci, jsou si čím dál jistější, spolupracují, báječně si lyžování užívají. Poslední tři „vytrvalce“ máme ještě na páse, jinak všichni již na pomě a lanovkou až nahoru sjíždět celou sjezdovku už dnes za pomoci instruktorů a rodičů jezdily dvě skupiny. Byly nadšené!

A teď už honem nabrat síly na poslední „karnevalový“ den. Myslíme si, že se máme všichni na co těšit.

Hláška dne: ráno po příjezdu jsme se zdravili s instruktory a Vítek povídá:  „Jéé, támhle je ten prezident, co s námi včera lyžoval“ :)))