Lyžařský kurz – pátek

A je to! Týden utekl jako voda a lyžařský kurz je minulostí. Poslední den nás Kněžický vrch přivítal nádherným slunečným počasím, čerstvou bílou sněhovou přikrývkou a samozřejmě usměvavými a dobře naladěnými instruktory. Děti jsme oblékli do kostýmů a lyží a šupky všechny na pomu. Některé jezdí nahoru samy, některé s instruktorem, ale na vleku jezdí již všechny. Dnes si opravdu krásně zalyžovaly, jízdu jim instruktoři zpestřili různými pomůckami. Nejzdatnější skupina dokonce již vyjela až nahoru na sedačkové lanovce!

Bylo úžasné pozorovat, jak děti postupně získávaly lyžařské dovednosti, odbourávaly strach a nejistotu a co všechno se za ten týden naučily. A to byly téměř všechny úplní začátečníci. Základní dovednosti tedy mají, můžete s nimi vyrazit na hory, určitě se rády pochlubí:) Jsme šťastné, že jsme vám je předaly v pořádku, že se nikomu nic nestalo. A také věříme, že vám je předáváme spokojené, nadšené a plné nových zážitků a pocitů. My se tak (i přes již citelnou únavu:) rozhodně cítíme, byl to náročný, ale báječný týden!

Děkujeme vám, rodičům, za spolupráci, za pomoc přímo na místě, za každodenní zásoby sladkého či slaného dopingu, velmi si toho vážíme. Děkujeme skvělým instruktorům z lyžařské školičky Ski Lenka, kteří se dětem po celý týden s láskou, trpělivostí a úsměvem věnovali. Děkujeme dětem, že byly takto šikovné a celotýdenní zápřah vydržely. Děkujeme našim báječným kuchařkám, které se také celý týden staraly o naše bříška a které nám dnes nachystaly impozantní přivítání – foto ve fotogalerii:) Také díky panu řidiči autobusu, který nás bezpečně každý den vozil.

Pro nás je tento týden každý rok silným zážitkem, takže se rádi pochlubíme i veřejnosti na naší nástěnce ve městě.

Přejeme všem krásný víkend a dětem vydatný odpočinek.