Info k distanční výuce a ke stravování v době uzavření MŠ 1. – 21. 3. 2021

Vážení rodiče,

po dobu uzavření MŠ naše škola NEZAJIŠŤUJE obědy za dotovanou cenu pro děti předškolní ani pro děti s OŠD. Režim je v tomto případě zachován, jako při každém uzavření MŠ.

A nyní k distanční výuce:

DĚTI, KTERÉ PLNÍ PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, MAJÍ POVINNOST VZDĚLÁVAT SE DISTANČNĚ I PO DOBU UZAVŘENÍ MŠ. Distančně ale neznamená online, vaše dítě nemusí sedět před obrazovkou či před tabletem. Pokračujeme v naší osvědčené formě předávání úkolů na každý měsíc, jako tomu bylo doposud. Budeme moc rádi, když nám občas pošlete nějakou zpětnou vazbu – oskenovaný obrázek, fotografii, jak vaše dítě pracuje, video…Samozřejmě všechny pracovní listy jako vždy ukládejte a po znovuotevření MŠ nám je donesete. Příští týden jsou v našem okrese jarní prázdniny (8. – 12. 3. 2021), předškolní vzdělávání neprobíhá, ovšem úkoly, které jsme vám zadali, můžete i v tomto období využít k zabavení vašich dětí.

Nezapomínejte, že předškolní příprava nejsou jen pracovní listy, básničky, písničky, ale také manipulativní činnosti (vše, co dělají rukama), je to nedílnou součástí jejich vývoje. Proto s nimi tvořte, stavějte ze stavebnic, stříhejte, modelujte, skládejte Puzzle….

V neposlední řadě je také ohromně důležité posilovat imunitu, proto i v rámci všech současných přísných omezení využívejte hodně času venku na čerstvém vzduchu, i při tom můžete své děti vzdělávat.

Mladší děti povinnou distanční výuku nemají, přesto můžete využít také některých odkazů na internetu se spoustou nápadů, ale hlavně využijte čas společnými činnostmi, hrami, vycházkami, zpíváním, kreslením, čtením….

RODIČE, KTEŘÍ SI JEŠTĚ NEVYZVEDLI DISTANČNÍ VÝUKU NA BŘEZEN, MOHOU TAK UČINIT V PONDĚLÍ 8. 3. 2021 MEZI 10.00 – 12. 00 HOD. V MŠ !!!

Vydržte, přejeme pevné zdraví a budeme se těšit, až se znovu sejdeme !

https://digifolio.rvp.cz/view/view.php?id=17977

www.ucebnice-online.cz

 

1 komentář

  1. Dobrý den naše milé paní učitelky.
    Moc děkujeme za krásně vysvětlenou distanční výuku.
    Každý den něco pěkného tvoříme,
    malujeme, hrajeme pexeso, stavíme ze
    stavebnic, skládáme puzzle a chodíme na
    procházky.
    Věříme, že to všechno společně zvládneme.
    Opatrujte se, přejeme hodně zdravíčka a pošleme i nějaké ty fotečky z domácího učení a tvoření.

    Emička s mamkou.