Víkend s Krakonošem

Pátek

Ve 13:00 hod se autobus rozjel od budovy školy a rodičům nastal volný víkend. Ve 14:42 hod příjezd k chalupě. Odpoledne jsme prozkoumali okolí a nasáli čerstvý vzduch. K večeři rizoto, mňam, a poté rozdělení do pokojů. Povléknout postýlky stihli všichni a v současné době fandíme našim v hokeji. Rodičům přejeme dobrou noc a ozveme se zase zítra.

Děkujeme rodičům „sponzorům“, kteří poskytli dobroty, buchty, bábovky, koláče a finanční hotovost na zakoupení zmrzliny dětem. Jste moc fajn a Vaší spolupráce si velmi vážíme.

Sobota

Probuzení do sluníčka, v 8:00 hodin snídaně, do 10 hodin hry venku. Po svačině odchod na pěší túru na stezku za zvířátky. Kvůli děšti zastavení na Moravské boudě, kde jsme si dali krkonošské kyselo a zelňačku. Jelikož byl déšť velmi intenzivní a dvouhodinová cesta po stezce by nebyla v dešti nic moc, paní učitelky se rozhodly pro návrat v pláštěnkách do chalupy Sedmidolí. Pěkně jsme si pohráli a hned, jak vylezlo sluníčku, už jsme byli zase venku. K večeři jsme si opekli buřtíky a zamávali paní ředitelce do webkamery. Večer nás navštívili Anče, Kuba, hajný a Krakonoš.

Neděle

Po snídani jsme si pohráli venku na hřišti a čekalo nás balení. Jedny boty chybí, jedny přebývají, ale děti jsou všechny. K obědu vývar a krůtí maso na paprice s těstovinami. Při cestě domů zastavení ve Špindlu a prohlídka zázemí horské služby. Krakonoše jsme našli hned a máme s ním spoustu krásných fotografií.  Ostatní vám povyprávíme až doma.